Luffy nadzoruje serijo FNR

  10. 01. 2018

Ta teden se osredotočamo na serijo Ruffy Controls FNR - miniaturno, eno osjo, tri položaje v dvorano-učinek stikala.

To je natančna ročica za aplikacije, vključno s kmetijstvom, pomorskimi, medicinskimi, komercialnimi, CCTV operacijami in avtomobilsko industrijo.

Zanesljiva, natančna, dolgotrajna in sposobna delovati v težkih pogojih, ima FNR vse inovacije, ki jih pričakujemo od izdelka Ruffy.
Stikala za Hall učinke so veliko bolj zanesljiva kot mehanska stikala in ne trpijo zaradi odklona stikov. Konstruiran iz tanke plasti prevodnega materiala, je učinek dvorane idealna tehnologija zaznavanja.

Učinek Halla je odkril dr. Edwin Hall leta 1879. Ugotovil je, da se pri prenosu tokovnega prevodnika v magnetno polje napetost tvori pravokotno na tok in področje.

Toda njegovo delo je bilo več let pred svojim časom in nihče ni imel pojma, kako ga uporabiti izven sveta teoretične fizike. Šele po 70 letih kasneje, ko so se polprevodniški materiali, kot je silicij, vse bolj razumejo, začeli iskati prve praktične uporabe.

Senzorji dvoranskega učinka so zdaj na voljo v vseh vrstah vsakdanjih naprav in strojev - od vžigov avtomobilov do tipkovnic, šivalnih strojev do tovarniških robotov. Senzorji dvoranskega učinka so drobni, robustni, enostavni za uporabo in zelo zanesljivi. In, seveda, naredijo odlične igralne palice.

Ker je senzor v prehodu za učinek dvorane v zaprtem okolju, to ne vpliva na onesnaževala okolja, zato jo je mogoče uporabljati v težkih pogojih.

Z oceno IP67 nad panelom je Ruffy FNR izredno robusten: zaščiten pred prahom in proti učinku potopitve v vodo do globine od 15 cm do 1 m.

Kot učinek dvoranskega učinka pomeni tudi FNR koristi iz širokega temperaturnega razpona. Stikalo dopušča delovne temperature od 0 ° F do 140 ° F (-17,7 ° C do 60 ° C) in jih lahko shranjuje pri temperaturah od -40 ° F do 160 ° F (-40 ° C do 71 ° C).

Namesto nakupa izven police, lahko FNR po meri izdelamo po potrebi.
Ohišje je lahko kovinsko ali plastično navojno, tri možnosti električnega izhoda in možnost omejevanja.

To je resnično trdna tehnologija, z dolgo življenjsko dobo, visoko ponovljivo delovanje. FNR ima pričakovano življenjsko dobo 3 milijone celotne napovedi do celotnega obratovanja.

Kotni kot je 50 ° (25 ° v vsaki smeri); ima največjo navpično obremenitev 67,5 lbF in največjo vodoravno obremenitev 50 lbF.

Ohišje iz umetne mase je iz najlona iz mineralnih in steklenih plošč, kovinsko ohišje je zlato anodiziran aluminij, čevelj in aktuatorji pa so narejeni iz silikona.

Izdelki Ruffy se prodajajo v Združenem kraljestvu in na Irskem izključno s komponentami Nexus, in paleta možnosti, ki so na voljo s svojimi izdelki, pomeni, da lahko ustvarite izdelek, ki je narejen po meri, ki odlično deluje za vašo uporabo. Nexus ponuja popolno podporo, ki dela od vaših tehničnih specifikacij, da bi zagotovili visoko kakovostno zasnovo in gradnjo.
Tudi to ni predmet, ki ga boste morali čakati predolgo, saj so Ruffy Controls zavezani k zmanjšanju števila časov, ki so jih kupci pričakovali. Sedaj lahko naročite prilagojeno igralno palico na vaše natančne specifikacije in jo imate v nekaj tednih.

http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/Ruffy%20FNR%20Miniature%20Single%20Axis,%203%20Position%20Hall%20Effect%20Switch